Tophane İlkokulu

Vizyon: İnsanlara karşı sorumluluğumuzu, nitelikli eğitim anlayışımız ve bilgi teknolojileri ile birleştirerek, kuruluşunda olduğu gibi gelecekte de eğitim ve öğretimde kalite, güven ve huzurun odağı olmak.

Misyon: Zengin geçmişinden aldığı güçle,mutlu, öz güvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir. .

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 0
Isınma: Doğalgaz kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tophaneilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Osmangazi Mah. Osmangazi Çıkmazı No1 Osmangazi / BURSA

Öğretim Şekli :2021-2022 Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Adres - Osmangazi Mah. Osmangazi Çıkmazı No1 Osmangazi / BURSA

Ulaşım Muradiye Devlet Hastanesine giden tüm otobüsler okulumuzun önünden geçmektedir.Ayrıca Timurtaşpaşa ana duraklarına 5 dk. yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Osmangazi İlçe Merkezindedir.